
- 15 Νοεμβρίου 2013
- 0 Μου Αρέσει
- 468 Προβολή

Υλικά
800ml κρέμα γάλακτος
1 κομμάτι παντεσπάνι περίπου 400γρ
2 κουτ. σούπας ζάχαρη άχνη
κρέμα πατισερί περίπου 1100γρ.
4 κουτ. σούπας μέλι
50ml. λικέρ ότι έχουμε
100γρ, αμύγδαλο φιλέ
Εκτέλεση
1. ετοιμάζουμε μια κρέμα πατισερί και το παντεσπάνι μας ή το φτιάχνουμε εμείς ή το αγοράζουμε από κάποιο ζαχαροπλαστείο
2. κόβουμε το παντεσπάνι στα τρία (3) σε φέτες στο φάρδος και το βάζουμε στο δίσκο που θα το γεμίσουμε
3. σιροπιάζουμε το πρώτο κάτω φύλο παντεσπάνι με το σιρόπι
4. το σιρόπι το φτιάχνουμε με 3-4 κουταλιές μέλι το ζεσταίνουμε και προσθέτουμε λίγο λικέρ της αρεσκείας μας
5. μετά αρχίζουμε να γεμίζουμε την βάση της τούρτας μας με την κρέμα πατισερί
6. συνεχίζουμε και με τις άλλες στρώσεις της τούρτας μας και αφού φτιάξουμε και τις τρις (3) στρώσεις βάζουμε το γλυκό μας στο ψυγείο για 30-35 λεπτά
7. στο διάστημα αυτό χτυπάμε την κρέμα γάλακτος
8. όταν είναι έτοιμη θα αρχίσουμε να γαρνίρουμε την τούρτα μας περιμετρικά και στο τέλος από πάνω
9. βάζουμε και ότι άλλο θέλουμε για να διακοσμήσουμε την τούρτα μας και είναι έτοιμη.
Περισσότερες λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί
Καλή επιτυχία
Αφήστε μια κριτική
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.